Elektricien worden? Dit moet je ervoor doen!

Het begint bij het ontdekken van jouw liefde voor techniek. Ben jij iemand die eerder iets repareert dan het vervangt voor iets nieuws? Dan schuilt er misschien wel een elektricien in jou!

Jij bent iemand die eerder kijkt hoe je iets moet repareren dan dat je iets nieuws koopt. Een kapotte afstandsbediening? Jij hebt het losse draadje zo gevonden nadat je het omhulsel hebt opengeschroefd. Een licht maken in de tuinschuur? Geen probleem! Als jij zo handig bent, kun je denken aan een carrière in de elektrotechniek.

De wereld van Electrotechniek
In de elektrotechnische sector is er werk te over. Jij kunt meters maken door jouw liefde voor het vak in je werk te leggen. Dat begint bij het ontdekken welke opleiding bij je past. Ga jij meer voor elektromonteur bij grote bedrijven en productiehallen? Of lijkt het je leuker bij mensen over de vloer te komen? Als Elektricien heb je:

  • Baanzekerheid
  • Een mooi salaris
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Altijd zicht op een vast contract


Groei door

Elektrotechniek is ontzettend breed. De ene elektricien die aan huis komt, doet andere dingen dan een elektricien die hoogspanningsmasten installeert en optimaliseert. Bij Electro Zwijsen kun je doorgroeien naar hoe jij de functie voor je ziet. Welke impact wil jij maken? Welke cursussen wil jij volgen? Geef het aan en wij gaan voor je aan de slag.

BEKIJK ONZE OPENSTAANDE VACATURES

Apply Now! Solliciteer in 1 minuut en wordt onze nieuwe collega.

Recente projecten

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk ze hier!

CM Haren - Bruxelles

Brewery Upliving - Brussel

Y Go - Lier

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact op. Onze collega's staan graag voor je klaar.